Ποιοί Είμαστε

innovation is what we do

Η εταιρία NEON KOLONIS λειτουργεί από το 1964

Διαθέτει σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και έμψυχο δυναμικό μεγάλης εμπειρίας, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί και να διεκπεραιώνει κάθε είδους έργο αυτόνομα, στις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Διαθέτουμε την υπ’ αριθμόν 1/1999/Α άδεια εκτέλεσης εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, Α’ ειδικότητας 4ης κατηγορίας (φωτεινές επιγραφές) του Υπουργείου Βιομηχανίας καθώς και ISO 9001 και 14001.

Ο σύγχρονος τεχνολογικά μηχανολογικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, εξασφαλίζουν μεγάλη παραγωγικότητα, ταχύτητα και υψηλές προδιαγραφές.

Στατική & ηλεκτρολογική μελέτη

  • Φωτεινών επιγραφών
  • Πυλώνων
  • Μεταλλικών κατασκευών

Κατασκευή και τοποθέτηση

  • Επιγραφών
  • Εκθεσιακών περιπτέρων
  • Σήμανσης δικτύων καταστημάτων

Frameless

Το Frameless σύστημα, είναι μία μέθοδος προβολής με κατασκευή από προφίλ αλουμινίου για μικρές και μεγάλες εκτυπώσεις χωρίς εμφανές στην όψη πλαίσιο.

Οι εκτυπώσεις γίνονται σε ύφασμα με περιμετρική ραφή σε λάστιχο σιλικόνης. Άψογη εφαρμογή με πολύ καλό αποτέλεσμα εκτυπωτικά, με στόχο την εύκολη και γρήγορη αντικατάσταση γραφικού από τον οποιοδήποτε.

Μας δίνει τη δυνατότητα για διπλής όψης κατασκευή, όπως και την επιλογή για φωτεινή εφαρμογή (φωτισμός με modules led).

Εφαρμόζεται αναρτημένο σε τοίχο, σε οροφή ή και επιδαπέδιο με βάσεις. Ιδανικό για εκθεσιακά περίπτερα, βιτρίνες καταστημάτων, διαχωριστικά επαγγελματικών χώρων, συνέδρια, μετόπες ραφιών. Λόγω της φιλικής προς το περιβάλλον εκτύπωσης (σε μηχάνημα latex με οικολογικά μελάνια νερού) ενδείκνυται και για οικίες (εσωτερικοί χώροι – παιδότοποι).

Scroll to Top